A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Станіславчицький заклад загальної середньої освіти І-ІІ ступенів з дошкільним підрозділом ім.Тимофія Бордуляка Бродівської міської ради Львівської області

Новини

 

 

Дата: від до Скинути

Майстер-клас з писанкарства

Спече мама на Великдень  білесенькі пасочки. А я куплю собі фарби й розмалюю писанки. Намалюю дрібно квіти.Вісім хрестиків дрібних і малесенькі ялинки,й поясочок поміж них.  У   дошкільній групі відбувся чудовий майстер-клас з писанкарства. Хочемо щиро подякувати Христині Кулінець, яка охоче погодилась показати діточкам, як розмалювати писаночку, а також розповіла  історію виникнення писанкарства та символічний зміст писанки. Весь процес був дуже цікавий для  малят, а розмальована писанка, зроблена своїми руками, стане окрасою до великоднього кошика.

11:52 02.05.2024

Охороняємо довкілля

Учні Станіславчицького ЗЗСО "трудовим десантом "висадилися" в урочищі "Горби - Кар'єр",щоб прибрати цю територію...Тут ми проводимо туристичні змагання,нашу кохану "Козацьку вежу",тут можна відпочити наодинці,або з дітьми,тут можна просто поспілкуватись з природою...Перед Світлим Воскресінням (і не тільки ) має бути чистими і тіло,і душа,і місце,де ми живемо...Висловлюємо щиру подяку нашим Героям - воїнам ЗСУ за можливість навчатися...

11:40 02.05.2024

Подарунки для солдата

Завжди, а особливо напередодні Великодніх свят, ми повинні пам’ятати про тих, хто стоїть на сторожі нашого спокою та миру на передовій. Кожен воїн повинен відчути свято Великодня, його тепло та любов. Тож трудовий, учнівський та батьківський колективи Станіславчицького ЗЗСО вирішили організувати свято воїнам та взяти участь в акції « Подарунки для солдата».Класними колективами були зібрані продукти до Великодня: різноманітне печиво, вафлі, цукерки, чай, кава, заготовки, консерви, крупи, олія, ну і звичайно смачненькі пасочки та м'ясні вироби. А ще діти вирішили підтримати солдатів, які знаходяться на передовій, своїми малюнками. Працівники школи у вільний від роботи час плели сітки на передову. Активними у плетенні сіток були і батьки учнів 6 класу. Столяр Марія, Якимчук Надія, Паньковецька Тетяна. Свято Великодня — надзвичайно благодатне й життєдайне, воно об’єднує родини, наповнює серця теплом, любов’ю та щирістю. Тож бажаємо усім радості, благополуччя та мирного неба на нашій рідній Україні. Дай, Боже, щоб наступний Великдень усі військовослужбовці зустрічали у колі рідних та близьких. Миру всім нам та спокою! І веселих свят!

15:54 01.05.2024

Тиждень духовності

Учні та вчителі Станіславчицького ЗЗСО відвідали храм Покрови Пресвятої Богородиці та пожертвували молебень Хресної Дороги у намірах Перемоги та Миру на нашій землі.  Коли щохвилини точаться бої за нашу незалежність, окрім творення надійного тилу, не менш важливою залишається постійна молитва за усіх наших воїнів, медиків та волонтерів, які щодня ведуть боротьбу для того, щоб над нашими головами було мирне небо. Господи, просимо у Тебе допомоги, щоби могти перенести усі випробування, що чекають на нас, просим у Тебе сили, щоби вистояти у часі спокуси, просимо у тебе любові, аби могти наслідувати Тебе до кінця.

14:15 21.04.2024

Цікава зустріч (Ірландія)

02.04.2024року  наш  заклад  відвідала  волонтерка  Тріш  з  Дубліна  (Ірландія). Це  її  7  візит  в  Україну, зокрема  проводить  свої  відпустки  і  вихідні  дні  у  Львові  на  волонтерській  кухні. Нарізає  і  готує  сухі  набори  для  військових.Це  є взірцем людяності й доброчинства. У поспіху на допомогу іншим не шкодуєте власних сил, часу, здоров’я.Дякуємо  вам за ваш візит і радісні емоції, яскраві моменти та відчуття щастя, за щире веселощі і теплі слова.,  які  звучали  з  Ваших  уст  для  усіх  нас.   Від тепер завжди будемо  наповнені  теплими спогадами про вас! Гість в будинок-щастя в будинок! Це прислів’я знову підтвердилося! Наш   заклад   завжди відкритий для вас!Добро спішіть творити, люди. Воно, як сонце, зігріва,В добрі нам всім зручніше буде,Без нього затишку нема.

17:27 03.04.2024

Цікава екскурсія до міста Лева

Останні дні занять в школі давалися важко. Яскраве сонце заглядало в клас і манило на вулицю. З кожним днем ​​птиці щебетали голосніше. Нарешті – то чверть закінчилася. Головна мета була, щоб ми набиралися здоров’я, допомагали батькам і не сиділи в інтернеті. Кожен день канікул починався з булочок, млинчиків і пиріжків. У сучасному ритмі життя, де час стає розкішшю, відпочинок у Львові для дітей є не просто потребою, але й запорукою належного розвитку та щасливого дитинства. Незважаючи на те, що кожен куточок міста багатий своєю історією та культурним спадком і його щоденно відвідують мільйони туристів з усього світу, пошук цікавих місць для малечі не таке вже й просте завдання. Класні керівники Наталя Лех, Уляна Шнит разом з учнями та батьками 5-6 класів нашого закладу прийняли рішення відвідати чарівне місто Львів. А скільки емоцій від атракціонів, смачної кухні, VR кімнати, батути, кінотеатр і сітковий парк -то все це відчули діти у Dragon Park у Львові! Найновіша локація, де мрії стануть реальністю! Тут кожен крок як новий етап чудової пригоди, де кожен відвідувач - її особливий герой. Любителям екстриму і тим, хто обожнює круто !!!! Емоцій не передати!!! Трішки втомлені, але щасливі повернулись додому.Дякуємо усім батькам що були з нами і підтримуєте нас завжди. Ви МОЛОДЦІ !

13:05 29.03.2024

Природа - це вічне життя!!!

Природа - це вічне життя, становлення і рух. Природа не визнає жартів, вона завжди правдива, завжди серйозна, завжди сувора; вона завжди права; помилки ж і омани виходять від людей. Природа - творець всіх творців. (  І. Гете ) Людина отримує від неї все необхідне для життя: енергію, продукти харчування, матеріали, а також, що не менш важливо, емоційну та естетичну наснагу. Своєю діяльністю людина настільки розбалансувала природні зв'язки  всієї глобальної екосистеми, що вона почала активно деградувати, втрачаючи здатність до самовідновлення. За даними Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ), суспільне здоров'я на 50% залежить від способу життя і на 20 % від стану навколишнього середовища. Свідомість людини має бути скерована на збереження довкілля і свого здоров’я, на контроль і відповідальність за власне здоров’я. Людина може бути здоровою лише в здоровому довкіллі. Цілеспрямованість дії людини на природу зумовлює не тільки позитивний вплив, а й призводить до негативних наслідків. Саме  по цих питаннях  до учасників освітнього процессу нашого  закладу   завітали  Павло і Христина  Кулінець.     Розповідь була  цікавою  та  корисною.  Наша місія –   позитивно впливати на навколишнє середовище. Цим самим це заклик молодого покоління до всіх дорослих людей відповісти за свої вчинки! Тільки від нас залежить, яким буде будинок, в якому живуть наші діти. Дякуємо  за  повчальну  зустріч.

09:52 19.03.2024

" Намалюєм Весну красну!"

Знов починається Весна.Знов починаються дива! Посеред двору із-під снігу раптово визирне трава.То раптом лагідні веснянки  засіють щоки та носи.То защебечуть ще із ранку птахи на сотні голосів. Час Весну вже зустрічати.Красну Весноньку вітати! Сьогодні в дошкільній групі " Метелики" Станіславчицього ЗЗСО відбулося свято " Намалюєм Весну красну!" Діти допомагали Весні відшукати кольори і намалювати весняну картину. Закликали сонечко світити, пташок викликали із теплих країв, будили ведмедика, співали, танцювали, малювали .Ця чудова весняна картина -не просто фарби для Весни.А ще одна Господня добра звістка, щоб в Україні не було війни!

21:17 01.03.2024

Українська жінка здатна змінити світ...

Весна,надії, радості,любові! І як би там не було холодно,все ж весна,озветься до нас радістю, а в серці постукає надія на мир та перемогу! Сьогодні у нашій школі був день присвячений українській Жінці, яка змінює світ, робить його кращим, яка постійно бореться за себе,за сім'ю,за країну і за все те, що її дороге!

21:12 01.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як вам новий сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень